Rioolwerken en ontstoppingsdienst

Verstopte afvoeren kunnen veel overlast bezorgen. Hoe sneller kan worden ingegrepen, hoe beter het is. Ronald Gerressen B.V. staat 24 uur per dag voor u klaar met een uitgebreid scala aan apparatuur en kan de meeste verstoppingen direct verhelpen.

Alle soorten verstoppingen verholpen

Ronald Gerressen beschikt over compleet uitgeruste servicewagens, bemand door ervaren service-monteurs. Voor verstopte afvoeren binnenshuis, waar niet met waterdruk gewerkt kan worden, wordt gebruik gemaakt van veermachines. Voor verstoppingen van zwaardere aard wordt een hogedrukunit ingezet. De unit kent een drukopbrengst van maar liefst 200 bar met een wateropbrengst van 60 liter per minuut! Hiermee kan elke verstopping succesvol worden verholpen. Door de zware capaciteit kan de unit zelfs worden ingezet voor rioolreinigingswerkzaamheden bij buizen meteen diameter van 600 mm. De machines kunnen, dankzij een radiografische afstandbediening, vanaf de ontstoppingsplaats worden bestuurd. Snel en zeker.

Neem vandaag nog contact op!

 

riool1

 

Rioolreparatie en rioolvernieuwing

Rioolwerken en ontstoppingsdienst

24-uursservice voor het ontstoppen van uw afvoer of riool

Het kan zijn dat u s’nacht te maken krijgt met een ontstoppingsprobleem. Dan is het fijn als dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Ronald Gerressen staat dag en nacht voor u klaar om uw afvoer- of rioolverstopping te verhelpen. Een storingsmelding kan dan ook direct worden doorgegeven, waarna de service-monteur in alle gevallen snel ter plaatse is. Overdag of 's nachts, want Ronald Gerressen Dienstverlening staat 24 uur per etmaal, 7 dagen per week, paraat.

Flexibele service en onderhoudscontracten

 Ronald Gerressen B.V. biedt u serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Ronald Gerressen B.V. graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Riool ontstoppingsfonds

 Voor iedere doelgroep biedt Ronald Gerressen B.V. ook de mogelijkheid om tegen een gering maandbedrag deel te nemen aan ons riool ontstoppingsfonds. Verstoppingen aan afvoeren of rioolleidingen komen altijd onverwacht en ongelegen. Daarom is het een geruststellend idee dat u kunt vertrouwen op het rioolfonds van Ronald Gerressen B.V. Voor een vast bedrag per maand bent u dag en nacht, zeven dagen in de week, verzekerd van de hulp van onze gespecialiseerde monteurs. Hiermede voorkomt men hogere uitgave op een onverwacht moment. Voor leden van dit rioolfonds worden de verstoppingen kosteloos verholpen.

Het is dan ook niet voor niets dat Ronald Gerressen B.V. al ruim 33 jaar zijn diensten levert aan: particulieren, woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi) overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.

 

P1010017a

Rioolwerken Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd. Aanvullende dakwerkzaamheden. gevelreiniging en Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.  Overige behandelingen Antimosbehandeling Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd.Calamiteitendienst Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Impregneren Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt. Coaten Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen. Gevelreiniging en renovatie in Duiven Arnhem Nijmegen. Rioolwerken Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen.Calamiteitendienst rioolwerken Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen