Rioolstank en lekkages

Eén van de eerste tekenen van rioolproblemen is rioolstank, een muffe vochtige stank waarbij het niet altijd duidelijk is waar deze rioollucht vandaan komt. Hebt u last van een penetrante rioollucht of vocht in huis? Mogelijke oorzaken van rioolstank kunnen gebrekkige ontluchting van toilet, kruipruimte of kelder zijn, maar ook lekkage door een los verbindingselement of een scheurtje in de riolering of afvoer kunnen de oorzaak zijn van een vieze rioollucht en wateroverlast. Rioolluchtjes zijn dus vaak een duidelijk teken dat u rioolproblemen hebt.

U kunt een beroep op ons doen voor de onderstaande diensten:

  • Rioolwerken en ontstoppingsdienst
  • Rioolstank en lekkages
  • Rioolinspectie en rioolonderzoek
  • Rioolreparatie en rioolvernieuwing

Voor meer informatie over deze dienst kunt u op deze pagina verder lezen of de digitale folder bekijken.

Wilt u meer informatie of heeft u nog andere vragen neem dan contact met ons op.

Digitale Folder  Contact

rioolstank4

 

rioolstank3

 

Opsporen en verhelpen van rioolstank en lekkages

Rioolstank en lekkages zijn erg vervelend, zowel voor u als voor uw omgeving. Ronald Gerressen Dienstverlening BV pakt rioolstank en lekkage problemen aan. Wij maken gebruik van een rookgenerator, de Ro-Steam, waarmee we de kleinste lekkages in uw rioolstelsel opsporen. Het apparaat perst onder hoge druk een witte nevel in de desbetreffende leiding. Op deze manier kan Ronald Gerresson de lekkages eenvoudig opsporen en de kleinste scheurtjes in uw rioolstelsel vinden. Eenmaal gevonden, herstellen we het scheurtje of de breuk en bent u direct van het rioolstankprobleem af.

De Ro-Steam is geschikt voor vele toepassingen zoals het opsporen van lekkages, die stankproblemen veroorzaken, controle van rioleringen op lekkages en verkeerde aansluitingen, optische controle van luchtstromingen in ventilatiekanalen, ontluchtingen e.d., controle op dichtheid van schoorstenen en het opsporen van luchtlekkages in gebouwen (warmteverlies).

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

24-uursservice voor rioolproblemen en lekkages

Ronald Gerressen staat dag en nacht voor u klaar voor het verhelpen van lekkages en andere afvoer- of rioolproblemen. Ronald Gerressen beschikt over compleet uitgeruste servicewagens, bemand door ervaren service-monteurs. Een storingsmelding kan dan ook direct worden doorgegeven, waarna de service-monteur in alle gevallen snel ter plaatse is. Overdag of 's nachts, want Ronald Gerressen Dienstverlening staat 24 uur per etmaal, 7 dagen per week, paraat.

Flexibele service en onderhoudscontracten

 Ronald Gerressen B.V. biedt u serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Ronald Gerressen B.V. graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen.

rioolstank2

 

rioolstank1

 

Riool ontstoppingsfonds

Voor iedere doelgroep biedt Ronald Gerressen B.V. ook de mogelijkheid om tegen een gering maandbedrag deel te nemen aan ons riool ontstoppingsfonds. Verstoppingen aan afvoeren of rioolleidingen komen altijd onverwacht en ongelegen. Daarom is het een geruststellend idee dat u kunt vertrouwen op het rioolfonds van Ronald Gerressen B.V. Voor een vast bedrag per maand bent u dag en nacht, zeven dagen in de week, verzekerd van de hulp van onze gespecialiseerde monteurs. Hiermede voorkomt men hogere uitgave op een onverwacht moment. Voor leden van dit rioolfonds worden de verstoppingen kosteloos verholpen.

Het is dan ook niet voor niets dat Ronald Gerressen B.V. al ruim 33 jaar zijn diensten levert aan: particulieren, woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi) overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.