Rioolreparatie en rioolvernieuwing

Ronald Gerressen is in staat iedere  rioolreparatie vakkundig en snel uit te voeren. Wij staan voor u klaar wanneer een riool of afvoer breekt of scheurt, zowel binnen als buiten een pand of woning. Ronald Gerressen voert rioolreparatie of het vernieuwen van uw riolering uit, dit inclusief de graaf- en herbestratingswerkzaamheden. Waar veel rioolbedrijven na het ontstoppen de boel weer inpakken, gaat de service van Ronald Gerressen dienstverlening B.V. verder!

Een riool reparatie of riool vernieuwing is uiteraard alleen noodzakelijk wanneer uit een inspectie is gebleken dat uw riool kapot is. Een defect aan het leidingstelsel kan bijvoorbeeld leiden tot wateroverlast in de kruipruimte, borrellende geluiden veroorzaken bij gebruik van het toilet tot stankoverlast. In ruim 20% van de gevallen wordt een rioolverstopping veroorzaakt door een defect riool. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen, zodat we u kunnen adviseren of een reparatie of rioolvervanging gewenst is.

riool3

riool7

Compleet uitgeruste servicewagens

Naast een speciale aanhangwagen die compleet is ingericht met een ruim assortiment aan p.v.c. materialen / riool buizen / hulpstukken en gereedschappen, is Ronald Gerressen BV tevens in het bezit van een eigen mini kraan die door zijn omvang op het smalst 680 mm en op zijn breedst 900mm is. Hij weet dan ook in elke voor en achtertuin de weg te vinden en is bemand door een ervaren mini kraan machinist.

24-uursservice voor rioolreparatie en vernieuwing

Ronald Gerressen staat dag en nacht voor u klaar voor rioolreparatie of rioolvernieuwing en andere afvoer- of rioolproblemen. Ronald Gerressen beschikt over compleet uitgeruste servicewagens, bemand door ervaren service-monteurs. Een storingsmelding kan dan ook direct worden doorgegeven, waarna de service-monteur in alle gevallen snel ter plaatse is. Overdag of 's nachts, want Ronald Gerressen Dienstverlening staat 24 uur per etmaal, 7 dagen per week, paraat.

Neem contact met ons op

 

Flexibele service en onderhoudscontracten

Ronald Gerressen B.V. biedt u serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Ronald Gerressen B.V. graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen.

 Riool ontstoppingsfonds

 Voor iedere doelgroep biedt Ronald Gerressen B.V. ook de mogelijkheid om tegen een gering maandbedrag deel te nemen aan ons riool ontstoppingsfonds. Verstoppingen aan afvoeren of rioolleidingen komen altijd onverwacht en ongelegen. Daarom is het een geruststellend idee dat u kunt vertrouwen op het rioolfonds van Ronald Gerressen B.V. Voor een vast bedrag per maand bent u dag en nacht, zeven dagen in de week, verzekerd van de hulp van onze gespecialiseerde monteurs. Hiermede voorkomt men hogere uitgave op een onverwacht moment. Voor leden van dit rioolfonds worden de verstoppingen kosteloos verholpen.

riool11