Tel: 026-3116020

U kunt een beroep op ons doen voor de onderstaande diensten:

  • Rioolwerken en ontstoppingsdienst
  • Rioolstank en lekkages
  • Rioolinspectie en rioolonderzoek
  • Rioolreparatie en rioolvernieuwing

Voor meer informatie over deze dienst kunt u op deze pagina verder lezen of de digitale folder bekijken.

Wilt u meer informatie of heeft u nog andere vragen neem dan contact met ons op.

Digitale Folder  Contact

 

 

riool7

Camera inspectie manpower 009

Rioolinspectie en rioolonderzoek

Ervaart u terugkerende problemen aan uw riolering of leiding? Ronald Gerressen is specialist in rioolonderzoek en rioolinspectie. Soms zijn er tijdens het verhelpen van een verstopping aanwijzingen die doen vermoeden dat er meer aan de hand is. Ook kan het niet altijd direct duidelijk zijn waar de ophoping in uw riolering zit.  Het rioolstelsel bevindt zich natuurlijk ondergronds en hierdoor is het soms onmogelijk de leidingen van buitenaf te bereiken. Complexe problemen kunnen daarom niet zonder hulp van geavanceerde techniek in kaart worden gebracht.

Wanneer een rioolcamera-inspectie?

Indien frequent riool vertstoppingen voorkomen in eenzelfde rioolstelsel, kan inspectie met behulp van een rioolcamera uitkomst bieden bij het zoeken naar de oorzaken van de problemen. Een verzakking van rioolbuizen, doorgroei van boomwortels, scheurvorming etc.,  allemaal mogelijke oorzaken die verholpen moeten worden om definitief van het probleem af te komen.

 

Camera-inspectie van rioolstelsel

Wij kunnen leidingen vanaf 40 mm tot 400 mm over een lengte van 50 meter met onze kleurencamera inspecteren. Indien gewenst kan er een opname van het rioolstelsel op videoband geleverd worden. Tevens kunnen wij deze leidingen lokaliseren door middel van een peil zender en ontvanger. Zo weet u precies waar het probleem zich voordoet.

Snel problemen verhelpen

 Ronald Gerressen staat voor kwaliteit en rekent het als haar taak problemen snel te verhelpen. De servicewagens zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment afvoermateriaal, zodat in voorkomende gevallen ook direct reparatie kan plaatsvinden.

Onderhouds contracten mogelijk

 Van particulier, bedrijf- of woningbouwvereniging. Voor iedere doelgroep bieden wij de mogelijkheid om tegen een gering maandbedrag (vanaf €2,20 per maand) deel te nemen aan een ontstoppings fonds. Hiermede voorkomt men onverwachte hogere uitgaven op een onverwacht moment. Voor leden van dit rioolfonds worden de verstoppingen kosteloos verholpen.

Het is dan ook niet voor niets dat Ronald Gerressen B.V. al ruim 33 jaar zijn diensten levert aan: particulieren, woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi) overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.

Rioolinspectie Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. De reiniging van de keramische, betonnen dakpannen of asbestcementvrije golfplaten bestaat uit het reinigen met behulp van heetwater reinigingstechniek,onder een aangepaste werkdruk en een temperatuur van 150 graden wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd. Aanvullende dakwerkzaamheden. gevelreiniging en Ongedierte bestrijding Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen. Zonder dat er maar ook een dakpan gelicht is ondergaat uw dak een complete facelift. Natuurlijk verzorgt Ronald Gerressen B.V. aanvullende werkzaamheden zoals: het vervangen van kapotte dakpannen of nokvorsten, tevens in de Flexim plaatsen van nokvorsten, lood vervangen of aanbrengen van duiven en vogelwering.  Overige behandelingen Antimosbehandeling Tussen het reinigen en coaten wordt er een antimosbehandeling uitgevoerd.Calamiteitendienst Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Impregneren Na de reiniging kan het het dak worden geimpregneerd, de impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen die tot in het hart van de pan doorwerkt. Coaten Middels onze airless spuitapparatuur wordt er met een werkdruk tussen de 100 en 150 bar, de in water oplosbare dakcoating op kunsthars-dispersiebasis aangebracht deze heeft vele voordelen zoals zijn weers, alkalisch en UV -bestendig en waterdampdoorlatendheid tevens bevat deze coating een preventieve werking t.a.v.algen en schimmelaangroei. 5 jaar fabrieksgarantie op de kleur van de verf. Gevelreiniging en renovatie Ronald Gerressen B.V. in Duiven Arnhem Nijmegen. Deze coating is uitermate geschikt voor alle betonnen en keramische dakpannen of asbestcementvrije golfplaten en zijn in de volgende kleuren te verkrijgen. Gevelreiniging en renovatie in Duiven Arnhem Nijmegen. Rioolinspectie Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen.Calamiteitendienst rioolontstopping Ronald Gerressen BV in Duiven Arnhem Nijmegen

Camera inspectie en radiografisch uitpeilen.